Bach Fuger ApS

om bach fuger

Fugemand

Bach Fuger ApS blev stiftet af Jimmi Bach i april 2004. Jimmi startede som selvstændig fugemand med kun ham selv som fugemontør. Virksomheden voksede og med tiden kom der mange flere opgaver end Jimmi selv kunne nå. Derfor udvidede han stille og roligt virksomheden fra en enkelt fugemand til nu 4 dygtige fugemontører. Den udvidelse har bl.a. været med til at virksomheden nu er et prisvindende fugefirma, da Bach Fuger ApS i 2018 blev udnævnt som vinder til Gazelle prisen af Børsen. 

Der er altså sket meget for Jimmi siden han for 15 år siden startede Bach Fuger. Dengang som alene fugemand og til nu, hvor han har et stærkt lille team fyldt med gode kompetencer. Jimmi har altid fokuseret på at leverer et kvalitetsfyldt stykke arbejde, der udover at være i top kvalitet også bliver leveret til tiden. Derfor er Bach Fuger altså det perfekte valg, hvis man skal have fuget.

Bach Fuger ApS holder til i Give, tæt på Vejle og virksomheden laver arbejde i hele Jylland. Ved større erhvervsprojekter er det også muligt at få fugemontører til Fyn og på Sjælland.

Kontakt Bach Fuger på knappen herunder og send en uforpligtende forespørgsel.